Sastojci:
1 glavica cvjetače
1/4 glavice kupusa
1 blitva
1 mladi luk
1 luk
2 krumpira
2 mrkve
2 tikvice
2 manja celera
malo timjana
30 dag graška
2 rajčice
1 dcl maslinovog ulja
sol i papar
Priprema:
U veliki lonac stavite sve povrće, osim graška, koje ste prethodno isjeckali na komadice (ne premale).
Prelijte maslinovim uljem i pustite da odstoji 10-ak minuta.
Potom dolijte vode za najmanje duplo veću količinu od povrća.
Dodajte grašak, sol i papar i kuhajte 2 sata na jako niskoj temperaturi.
Pustite juhu malo da odstoji.
Prije posluživanja dodajte malo maslinovog ulja.
Toskanska juha od povrća
Tags
# gusta juha
# juha
talijanska kuhinja
Ključne riječi:
gusta juha,
juha,
juhe,
mediteranska kuhinja,
povrće,
talijanska kuhinja
Pretplati se na:
Objavi komentare (Atom)
Nema komentara:
Objavi komentar