Sastojci (za 2 tanjura juhe):
30 ml kozjeg mlijeka
1/2 žličice mljevenog crnog papra
1/2 žličice soli
listić mente
1/2 šalice očišćenog graška.
1 žličica brašna
7 g maslaca
Priprema:
Skuhajte grašak u 250 ml vode, dodajući začine i mentu.
Kada je grašak omekšao, izvadite mentu, te štapnim mikserom juhu s graškom umiksajte u kašu. Dodajte maslac i kozje mlijeko i pustite da juha zakuha. Kuhajte još oko 2-3 minute te poslužite toplo.
Pretplati se na:
Objavi komentare (Atom)
Zanimljiv recept, međutim zanima me može li se koristiti neko drugo mlijeko, tipa magareće mlijeko
OdgovoriIzbrišimmm jako fin recept! Obožavam sve juhe! volim uvijek eksperimentirati s okusima, tj povrćem koje miksam i smišljam neke nove juhe, bistre, krem, sve su fine! :D
OdgovoriIzbriši