Sastojci:
8 kriški tosta
1/4 šalice (50 g) krem sira (npr. Philadelphia)
1/4 šalice džema od jagode (ili nekog drugog voća)
2 jaja
2 žlice mlijeka
1/2 žličice ekstrakta vanilije
malo soli (opcija).
Priprema:
Svaku krišku tosta premažite s 1 žličicom krem sira. Preko sira premažite i žličicu džema. Po dvije kriške tosta spojite tako da dobijete 4 punjena sendviča.
U zdjelici šireg dna umutite jaja, mlijeko i vaniliju i po želji malo soli.
Zagrijte tavu s malo ulja.
Svaki sendvič dobro namočite u jajima s obje strane. Pecite u vrućoj tavi oko 2-3 minute sa svake strane, tj. dok ne poprime zlatnosmeđu boju. Poslužite odmah.
Za 4 serviranja.
Punjeni francuski tost
by
Točka
in
4 MT,
doručak,
džem,
francuska kuhinja,
francuski tost,
jaja,
krem sir,
pohani kruh,
pohani tost,
slatko,
tost,
weight watchers
weight watchers
Ključne riječi:
4 MT,
doručak,
džem,
francuska kuhinja,
francuski tost,
jaja,
krem sir,
pohani kruh,
pohani tost,
slatko,
tost,
weight watchers
Pretplati se na:
Objavi komentare (Atom)
Nema komentara:
Objavi komentar